Slutt å bake nå!

Nå har det gått for langt. Jeg orker ikke mer baking. Ikke at jeg baker så mye. Jeg baker nesten aldri. Det er andres baking jeg snakker om. Jeg orker ikke å få andres bakst dyttet oppi trynet. Jeg har respekt for folk som baker, men jeg har ingen respekt for folk som baker og skryter av det på internett. Skryting av bakst på internett er et rop om hjelp.

Og ingen roper høyere enn Caroline Berg Eriksen. Hun har tatt bakeskryt til et nytt og skummelt nivå. Det er så sjukt at jeg nesten er imponert. Hun har bakt denne kaken…

… til hunden sin.

Nå er det selvfølgelig ingen som står med pistol mot hodet mitt og sier at jeg må lese bloggen til CBE, men jeg tror det begynte med VG som førte meg til Minmote som førte meg til helvetes port, det vil si Side2, som igjen førte meg til hundebaksten. Folkens, jeg har ekte nyheter jeg må oppdatere meg på, så please slutt å bak hundekake, og ikke legg vegg-til-vegg-teppe med puppene ute. Ja, jeg snakker til deg Mamma til Michelle.

Og én ting til, som et vennlig råd fra mor til mor: Ikke legg vegg-til-vegg-teppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *