Trump og trassalder

Nå skal jeg gjøre som en meget høytstående Trump-medarbeider har gjort. Jeg skal utlevere sjefen min.

Min sjef har lært seg at det går an å klatre ut av sengen om man ikke er keen på å legge seg. Min sjef har lært seg at det går an å si nei. Man kan faktisk skrike det også. Min sjef har lært seg at det går an å legge seg ned på gulvet og hyle til man får det som man vil. Min sjef har kommet i trassalderen. Situasjonen kan minne om den i det hvite hus.

“Meetings with him veer off topic and off the rails, he engages in repetitive rants, and his impulsiveness results in half-baked, ill-informed and occasionally reckless decisions that have to be walked back.”

Anonym kilde, det hvite hus

Men det han ikke vet er at det er to seniorer som jobber iherdig på innsiden mot hans agenda som irrasjonell enehersker og hustyrran.

Jeg vet det, for jeg er en av dem.

Vi prøver å stagge noen av hans villeste impulser – som å bruke tre kvarter på å pusse tennene, avstå fra å kle på seg før han skal i barnehagen, men nekte å kle av seg når han skal legge seg. Eller hans manglende evne til å spise grøt uten å bli dekket av nevnte grøt fra håret (som han nekter å la oss vaske) til tåneglene (som kun er mulige å klippe mens han sover.)

“There is literally no telling whether he might change his mind from one minute to the next.”

Anonym kilde, det hvite hus

Vi klarer ikke å se et mønster i hans ønsker og handlinger utover det å si nei til alt vi foreslår. Selv om han er sønn av to mennesker som har samarbeid og tålmodighet som kjerneverdier (bortsett fra når det er krøll på ledninger eller de må stå lenge i kø), ser det ikke ut til at han selv setter disse verdiene spesielt høyt.

De gangene barne-TV eller iskrem nektes er det total apokalypse. La meg ikke engang nevne den gangen han mistet iskremen i bakken og ikke fikk ny.

Men dere skal vite at det er voksne til stede. Noen ganger svikter vi, sånn som den gangen det ble Chocos frokost og Peppa gris klokka ni om kvelden. Eller den gangen han nektet å ta på sko, og moren hans ble så frustrert at hun kastet skoene ut av vinduet. Men stort sett er vi på ballen, og vi skal lose alle involverte trygt gjennom dette. Trassalderen varer tross alt kortere enn en presidentperiode.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *