Mamma til Michelle er sykmeldt

Mamma(en) til Michelle er sykmeldt og det er selvfølgelig trist, men noen må fylle tomrommet og jeg tenkte at det kunne være meg, siden jeg har en unge. Han heter riktignok ikke Kjell. Men det kunne han jo gjort. Here we go:

Klokka er 04.02 og jeg er våken fordi han er våken. Han er våken fordi han får tenner og det er vondt. Men hvorfor er det mitt problem? Jo, fordi jeg har laget ham. Og lager man folk må man bare føkkings stå i det. Flaks for ham at han er søt. Sinnsykt søt, faktisk. Kanskje det søteste mennesket jeg har sett. Bortsett fra asiatiske babyer, de er nesten enda søtere. Jeg har hørt at japanske babyer er super-veloppdragne. Neste gang skal jeg adoptere en japansk baby. Med tenner.

Om en uke skal jeg gifte meg med Babydaddy. Vi skal bevise for hele verden hvor sykt forelska vi er. Faen heller, ingen er så forelska som oss. Selv om akkurat nå føler jeg bare et enormt hat mot ham, kun fordi han sover, og jeg ikke gjør det. Han ligger nede på sofaen, han må jo ha en god natts søvn, han skal på jobben og drikke kaffe og tegne grafer. Jeg skal bare holde et bittelite menneske i live, trenger ikke være uthvilt for å gjøre det.

Han ligger og hoier. Babyen, altså. Hoiingen går over til gråt og jeg går inn på rommet hans og tar ham opp fra sengen. Han gir meg et gledestrålende tannløst smil og veiver med armene som en liten pingvin. Han er irriterende og søt på en gang. Jeg legger ham i sengen sammen med meg, det hender det hjelper. Det virker som om han sovner. Men nå er jeg våken.

Jeg lister meg stille ut av rommet. Står utenfor døren og lytter – livredd som en hemmelig agent på oppdrag i Nord-Korea.  Jeg titter inn. Forsiktig. Forsiktig. Våger ikke lage en lyd. Der ligger den lille keiseren midt i king size-sengen og sover som en veldig søt stein. Jeg smelter helt, men jeg blir også sur. Han har sitt eget rom med sprinkelseng og føkkings Paddington-gardiner, men om han foretrekker å ha hele vår seng for seg selv, får jeg bare respektere det. Det er klart, han er hele 75 cm, han trenger litt space.

Problemet er at nå har ikke jeg noe sted å sove, siden babyen ligger i sengen, og Babydaddy på sofaen. Jeg må ta til takke med å være på walk in closetet. (Dette er i-landsproblemer av verste sort, jeg skjønner jo det.) Jeg har et kontor, men det er stappfullt av babyklær. Vi flyttet ut av ring to fordi Babydaddy ville ha tujahekk, og jeg ville ha kontor og walk in closet, men kontoret brukes som babyklærbrettingsrom og walk in closet blir man ikke så lykkelig av som man skulle tro. (Litt lykkelig blir man faktisk av walk in closet, det skal man ikke stikke under en stol.) Jeg tar frem Mac’en. Har ikke noe sted å sove, så jeg kan like gjerne skrive en roman…. … … Jeg går på Finn.no i stedet. 100 kvadrat på St. Hanshaugen med walk in closet. 10 millioner. Føkking hell. Jeg er fanget bak tujahekken.

 

 

 Fortsettelse følger

2 hendelser på “Mamma til Michelle er sykmeldt”

  1. Tilbakeping: Roseblader - Mammatilkjell.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *