Bryllupskroppen 2017 – del 1

Hvor var jeg? Jo, jeg har laget et menneske og må stå i det.

04.55. Jeg er våken. På en måte er det like greit, for planen er å trene hver morgen. BK 2017 (Bryllupskroppen.) Bryllup 10 måneder etter baby, jaja, why not? Jeg skal på en time kl 06.30, så jeg har god tid. For tiden er jeg meldt inn i to treningsstudioer jeg ikke bruker. Luksus-Hallgeir, hvor er du?

05.35 Han ligger der inne og hoier igjen. Babyen. Faen heller, jeg skal ikke la meg knekke av den fyren. Han er bitteliten, jeg er voksen, jeg er sikker på at jeg klarer å utmanøvrere ham på et vis. Problemet er at han er så søt. Så søt at bare jeg ser på ham blir jeg helt gelé inni meg. Men jeg skal ikke la det påvirke meg. Jeg skal være iskald, kjøre fransk oppdragelse, gråtekur, gå med bok på hodet, og ”hysj nå snakker de voksne.” … Eller så skal jeg gi ham bort til svigermor. Hun er veldig begeistret for ham.

Nå gråter han igjen. Jeg klarer ikke å høre på det, så jeg går inn for å trøste. Jeg synes synd på ham, han er jo så hjelpeløs, samtidig som jeg har litt lyst til å kaste ham ut av vinduet. Omtrent det samme som jeg føler for Trump, egentlig. Kanskje verden hadde vært et bedre sted om Trump hadde fått flere klemmer da han var liten. Eller færre stemmer når han ble stor.

Han sover. Yes! Nå bør jeg dra, hvis jeg skal rekke 6.30-trenings-timen. Indoor Running Speed Progression. Sånt blir man tynn av. Men det høres veldig slitsomt ut. Vet du hva? Drit i 6.30-timen, jeg tar 07.00-timen i stedet. Crosstraining. Det er jo både cardio og styrke i ett, det holder lenge. Jeg googler bryllupskaker. Det er Babydaddy som har hatt bryllupskakeansvar. Jeg er nemlig en sånn kul laidback brud. Men jeg kommer til å klikke hvis jeg ikke får en sånn kritthvit en med masse håndlagede sukkerblomster i knæsjfarger.

Ungen har våknet, hoiet, og sovnet igjen. Nå er jeg trøtt og sint og rasende. Vil ikke være mamma mer. Dustebaby. Dustepappa som sover så jævlig søtt på sofaen. Når skal jeg få sove en hel natt? Greit, jeg får skrive den romanen, da. … … Finn.no. Leiligheter på 40 kvadrat på St. Hanshaugen med walk in closet? 5 millioner. Faen.

Nå bør jeg gå hvis jeg skal rekke 07.00-treningen. Men 06.30-timen hører egentlig sammen med 07.00-timen, så det blir rart å bare dukke opp til 07.00-timen, eller? Da virker jeg useriøs. Jeg driter i det. Jeg orker ikke å bli skreket til av en hyper instruktør i sjokkrosa klær, jeg blir skreket til nok som det er av en hyper baby i blå klær. Jeg skulle kjøre streng kjønnsnøytral klesstil, bare brunt og sennepsgult, men så fikk han så mange søte blå plagg av svigers, og jeg synes det er så drit kjedelig å handle babyklær.

Kunne like gjerne ha gått på treningen, for nå skriker babyen igjen. Babydaddy sover. Hvis man går fra hverandre kan man ha babyen annenhver uke. Tenk en hel uke for seg selv! Da skulle jeg spist sjokoladekake til middag, drukket vin til frokost, og rundet Netflix. Hva trenger jeg egentlig Babydaddy til? Svar: Hjelp til å laste ned The Bachelor, lese av strømmen og logge inn på Altinn. Så han er med andre ord helt uunnværlig. Pluss at vi har laget et sinnsykt søtt menneske sammen, og jeg trenger ham til å føkkings stå i det med meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *