Theresa May er døll på fest!

Jeg vedder på at mitt siste innlegg imponerte deg ganske mye, og du tenker sikkert: ”Hun mammaen til Kjell har en kvass penn. Greie på politikk og alt. Morsom er hun også. Hun skulle jeg gjerne invitert på mitt neste togaparty.” (Jeg kommer!) Men det er nå jeg må innrømme at jeg vet niks nada om Theresa May bortsett fra at hun er fra det konservative partiet, og at hun ser veldig sur ut. Og kanskje det er antifeministisk å si, for hadde hun vært mann hadde jeg sikkert ikke sagt sur, men streng eller seriøs. Men du bare ser at Theresa er døll på fest. Obama er kul, selvfølgelig, og Hillary tror jeg er litt som meg. (Ser kanskje ikke så spennende ut, men plutselig går hun helt uoppfordret i spagaten.)

Dette sier jeg ikke bare fordi jeg hadde vært tilbøyelig til å stemme på demokratene om jeg hadde vært amerikaner. Jeg er rausere enn som så. Jeg sympatiserer ikke med meningene til Per Sandberg, men jeg skal være den første til å innrømme at jeg tror han er en råtass på fest. Og det er nok George Bush også, den lille djevelen. Merkel er jeg litt usikker på. Hun tar seg en øl, men sier sannsynligvis nein danke til den tredje runden med Tequila-shots. Men jeg tror hun er god å ha dagen etter, når det er sykt rotete i huset og ingen gidder å ta tak i det. Da tar hun den verste støyten, pluss lager pannekaker til hele gjengen. Og så trøster hun alle som er fornærma for at han som rotet mest bare har gått uten å rydde opp etter seg: «Folkens, Jeg tror bare vi må innse at vi ikke kan regne med ham. Men hvis vi andre samarbeider så får vi ryddet opp på ein, zwei, drei.»

Festlig fyr

Trump tror jeg er forferdelig på fest. For det første drikker han ikke, som er helt greit hvis du har en god grunn – religion, gravid, tørrlagt, bakfull, alt det er fint. Men hvis du ikke drikker kun på grunn av at du er kjip, ja da blir du litt ekstra kjip. Særlig hvis du har skikkelig teit hår. For det andre vil Trump bare snakke om hvor tremendous han er, og hvor stor penis han har. Vi har alle blitt stående i hjørnet på en fest med en sånn en, uten å bli reddet selv om man sender hjelp-meg-noen-hvem-som-helst-vær-så-snill-blikk til alle i rommet.

Merkel i festlig lag

Jeremy Corbyn på fest? Før googling: Aner ikke, han ser streit ut, men med et litt artig glimt i øyet. Jeg vet at han er langt til venstre i Labour og var det ikke noe med IRA? Etter googling: Corbyn tror ikke vi løser krig med mer krig, han liker ikke personangrep, men snakker helst sak, han demonstrerte mot apartheid da det var sett på som ufint å demonstrere mot apartheid, han sykler i stedet for å kjøre bil, samt han har vunnet Parliamentary Beard of the Year Contest syv gangerog det er rekord. Corbyn er visst en mann etter mitt hjerte.

Men aller helst vil jeg drikke tequila med Justin Trudeau.

Hugh Grant og Justin Trudeau - en fest for øyet

 

1 hendelser på “Theresa May er døll på fest!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *