Har Trump ligget med Tone Damli og Sana fra Skam?

Har Trump ligget med Tone Damli og Sana fra Skam? Denne bloggposten handler ikke om det, men jeg er villig til å gjøre hva som helst for å danke ut MTM (mamma til Michelle) fra bloggtoppen nå som hun ikke er sykmeldt lenger. Da gjelder det å ha en klikkvennlig tittel. Det holder rett og slett ikke med tamme innlegg om bryllupskroppen 2017. I det minste vil jeg komme på fjerde plass og slå ut Trines matblogg. Ikke fordi jeg ikke digger Trines matblogg, for det gjør jeg selvfølgelig. På grunn av Trine tror faktisk folk at jeg kan lage mat. Men nettopp derfor vil jeg ta henne. Kan jeg danke ut Trines matblogg er det ingen ting jeg ikke kan få til, da kan jeg rett og slett ta over verden. En verden jeg har vært deppa på vegne av i pinsehelgen. Det er Trump og Paris-avtalen, terror, og folk som kutter av andres fingre på bingo. Bingo, liksom. Er ingen steder trygge lengre?

Terror orker jeg ikke snakke om engang, det er for trist, og jeg aner ikke hva som er løsningen. Men sannsynligvis er det ikke å bombe Syria enda mer. Men jeg skal slå et lite slag for planeten. Planeten lille Kjell skal vokse opp på. Det er mulig det er liv på andre planeter. Jeg hørte på en podcast hvor de først argumenterte for at det kan være liv på 156 millioner andre planeter bare i vår galakse, men egentlig er tallet mer likt null hvis du virkelig regner på det. På grunn av nitrogen, karbon, avstand til nærmeste stjerne, en viss stabilitet i klima og temperatur, men for stabilt skal det heller ikke være.

 

Cool cute alien

 

 

Å lage liv fra scratch er vanskeligere enn å lage sufflé og å lage sufflé er som vi alle vet umulig. Selv på Trines matblogg er det ikke noe oppskrift på sufflé. Men denne sjokoladefondanten ser skikkelig digg ut. NEI VENT, IKKE TRYKK PÅ DEN LINKEN, DA BLIR DET ENDA VANSKELIGERE Å DANKE HENNE UT. At liv skal oppstå fra ingenting er rett og slett så vanskelig og så usannsynlig at det er en reell mulighet for at vi er helt alene. Og den eneste planeten vi vet med sikkerhet at det er liv på trenger Trump like mye som blogglisten trenger enda en mammablogg. Eller kanskje er det akkurat det vi trenger. Kanskje vi trenger en dust som er så teit (nå snakker jeg om Trump, ikke meg) at alle andre kan bli enige om at vi rett og slett ikke gidder mer. Tyskerne har skjønt det.

 

Perfekt Sufflé er klin umulig. Dette bildet er photoshoppet

 

Så kan resten av verden legge uenigheter til side og sloss mot Darth Vader. Men egentlig er det ikke Trump som er Darth Vader, den virkelige Darth Vader er klimaendringer. Og Kim Jong-un. Trump er vel mer en Stormtrooper ute av kontroll. Jeg er ikke god på Star Wars-referanser, jeg foretrekker Gilmore Girls, som er befriende fri for antagonister, bortsett fra Christopher, selvfølgelig. Faen ta deg, Christopher, alltid skal du komme i mellom Luke og Lorelai!

Hvor var jeg? Jo. Trump og klima: Nå kan vi alle stå sammen og si til Trump: Hvis du ikke tror på det alle bortsett fra cirka to forskere sier er sant, så kanskje vi bare må slutte å ta deg seriøst? Kanskje vi andre bare driter i deg og landet ditt. Akkurat som Hugh Grant gjør i Love Actually* og Theresa May burde gjort for lenge siden. I det minste har Macron, Arnold Schwarzenegger, og gode gamle Merkel vett nok til å si det (i hvert fall mellom linjene): Føkk you, Trump! Mamma til Kjell slenger seg på, og hun legger til: ”Dra til Mars, hvis du er så sinnsykt misfornøyd med alt og alle, til og med planeten du bor på siden du ikke gidder å redde den engang. Og ta med deg IS og Assad og klasebomber og våpendroner og de som kutter av fingre på folk på bingo. Et par av de mammanett-mødrene som klager over at andre mødre ikke ammer lenge nok kan du også få med deg om du er hypp.”

*Love Actually er en film man ikke skal like hvis man er kul og intellektuell. Men jeg liker alle filmer med Hugh Grant, særlig hvis han er statsminister. Det gjør meg sikkert ganske enkel, men det driter jeg i, og siden jeg er i sånn føkk-you-humør sier jeg: Føkk-you, hipstere! Dere er så 2014. Selv om det sikkert er litt 2016 å si føkk you, hipstere. Men føkk det. Og beklager, svigermor, for at jeg skriver så mye føkk, men noen ganger så må man si føkk. Men ikke for mye, jeg er enig i det.

Hugh Grant as prime minister

5 hendelser på “Har Trump ligget med Tone Damli og Sana fra Skam?”

  1. Hipster som ikke er hipster lell...

    Selv hipstere liker Love Actually. Hipstere gråter også når hun portugisiske går ned trappa etter å ha blitt fridd til og sier så forbanna søtt «just in casess..», og når de tropetistene reiser seg i kirken, så drømmer hipsterne om sitt eget posh’e bryllup, fritt for quinoa… …Vi..jeg mener DE…. tør bare ikke innrømme det.

  2. Hipster som ikke er hipster lell...

    Forøvrig er jeg enig med deg.. Trump er en dritt og kan flytte til en annen planet..men kan han ta med seg alle som har manbun også?
    Dessuten er jeg tilhenger av å si føkk..eller andre banneord..forskning viser at dersom du banner (riktig nok med veldig mange forskjellige uttrykk), så har du et større ordforråd og er følgelig mer intelligent…. Så kjære Mamma til Kjell; du er så føkkings, forbanna, jækla, maddacakkfakkings, pokkersk smart!

  3. Å himmel! Jeg ler og ler :-))) Såååå enig med deg i kommentaren om Christopher og Luke&Lorelai! Og Hugh Grant. Sukk. Finnes det noen bedre statsminister enn ham? To yndlings-film-scener er statsminister-Hugh dansende i Downing Street No 10 – og pressekonferansen på slutten av Notting Hill….. Må se den igjen snart nå merker jeg. Tusen takk for fantastisk blogg – jeg heier på deg!

  4. Tilbakeping: Theresa May er døll på fest! - Mammatilkjell.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *